JAUHELIHA TÄYTTEISET GRILLISIENET



Nyt on sienillä kokoa ja makua!! :P Aivan uskomattoman herkulliset täytetyt sienet paistuvat grillissä hetken aikaa ja ovat ruokaisia kuin mikäkin.
Täytteenä on käytetty jauhelihaa, parmesaania ja chili-tuorejuustoa. Kaikki tämä, käärritty pekoniin! :P Nami! 

8 jättiläis kokoisia 
16 pekonisiivua tai enemmän
Chilituorejuustoa tai chilicheddaria
400g jauhelihaa
1/2 sipuli
1/2 porkkana 
1/2 sellerivarsi
4 rkl raastettua parmesaania
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
Suolaa
Mustapippuria suoraan myllystä

4 annosta: 

Aloita putsaamalla sienet. 
Leikkaa pois varret ja palottele oikein pieneksi paloiksi.
Paloittele myös sipuli, porkkana ja selleri.
Siirrä kaikki kulhoon ja lisää joukkoon jauheliha, parmesaani, persilja ja mausteet.
Sekoita ja työskentele käsillä massaa kunnes on tasainen.

Täytä nyt sienten hatut 2 tl tuorejuustolla jonka jälkeen täytä vielä lihalla ihan reunoihin asti.


Kääri sienet pekoniin ja sitten folioon.


Grillaa sienet noin 20 min tai kunnes ovat menettäneet nesteet ja rasvat.
Avaa nyytit ja jatka grillaamista kunnes neste kuivuu ja pekoni saa väriä. 

tai

Paista uunissa 200 astetta noin 30min. 
Avaa folio nyytit ja paista vielä vastuksien lähellä noin 10 min niin pekoni saa väriä ja muuttuu rapeaksi.