POLLO ALLA PIZZAIOLA


Pollo alla pizzaiola on super nopea arkiruoka joka maistuu todella hyvältä ja juhlavalta. 
Pizzaiola nimi tulee tosiaan käytetyistä raaka-aineista. 
Kananrintafileet maustetaan reilulla määrällä yrteillä, tomaatilla ja mozzarellalla, joka sulatessaan itse kanan lämmöllä muuttuu ihanan pehmeäksi <3 
Valmistuu 10 minuutissa ja ei vaadi mitään työvaiheita, joten heti kokkaamaan! :)

800g kananrintafileitä
1 valkosipulikynsi
1 tlk tomaattimurskaa
2 mozzarellapalloa
2 tl rosmariiniä
2 tl tinjamia 
2 tl oreganoa
Tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria suoraan myllystä

4 annosta: 

Lämmitä öljy ja valkosipulikynsi isolla pannulla.
Aseta kananrintafileet pannulle ja ripottele päälle kaikki yllä mainitut yrtit, suola ja pippuri.
Paista kanat hetken muttei täysin kypsäksi.
Lisää tomaattimurska ja pikkaisen lisää suolaa.
Paista kanat kypsäksi kääntämällä sillöin tällöin.
Muista sekoittaa myös kastiketta ettei pala pohjaan.


Kun kanat ovat kypsiä, aseta jokaisen pihvin päälle 1 mozzarella siivu ja peitä pannu kannella.
Anna juuston sulaa rauhassa hetken.


Tarjoile heti lämpöisenä ripottelemalla päälle vielä vähän basilikaa! :)