Jauhelihapihviä on kiva maustaa ja täyttää eritavalla. Jääkaapista löyty vielä iso kiekko Brie-Juustoa niin ajattelin että tämä kermainen juusto saattaa antaa aivan uuden maun arkiruoalle. Ja hyvin onnistu!
800g naudanjauhelihaa
1/2 sipuli
100g brie-juustoa
Tuoretta persiljaa
Kuivattua chiliä
Suolaa
Mustaapippuria
4 annosta:
Pilko sipuli hyvin pieneksi.
Sekoita kulhossa käsillä jauheliha, sipuli, persilja ja mausteet.
Lisää sekaan pieniä juusto nipistyksiä ja sekoita/purista käsillä koko massa oikein kunnolla.
Muotoile samankokoisia pihviä ja paista kuumalla aaltopannulla tai grillissä. Paista muutama minuutti molempia puoli mutta varoen ettei pihvit kuivu.
Nauti vaikka raikkaalla bulgur-salaatilla jossa paljon persiljaa! :)
Kommentit
Lähetä kommentti